Луцькі рукопашники з «Інсайту» на світовому п’єдесталі
Спорт

Луцькі рукопашники з «Інсайту» на світовому п’єдесталі

21 липня 2014, 15:49
0
1
Сподобалось?
1

Небувалим успіхом завершився виступ спортсменів Волинського регіонального Клубу рукопашного бою «Інсайт» у складі збірної України на Кубку світу з козацького двобою та змішаних єдиноборств ММА в Болгарії! Курортний комплекс «Золоті Піски», що поблизу міста Варна, на період з 25 по 30 червня став центром грандіозного спортивного свята. У змаганнях взяли участь понад сто найкращих бійців з десяти країн світу: Азербайджану, Вірменії, Болгарії, Грузії, Казахстану, Кіпру, Молдови, Румунії, Туреччини та України.

Змагання з цього виду спорту передбачають участь спортсменів в декількох версіях - для дітей до 18 років бої відбуваються за правилами кікбоксингу та рукопашного бою, а серед дорослих спортсменів - бої за правилами змішаних єдиноборств ММА. Потрапити на Кубок світу мали право лише чемпіони своїх країн. Це жорсткий відбір поталанило чотирьом волинянам - Олегу Шрамко, Роману Ольховичу, Максиму Петрощуку та Антону Гаїнському.

І ось, до своїх перемог на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з рукопашного бою, бойового самбо та універсального бою, «інсайтівцям» вдалось долучити здобутки Кубка світу з козацького двобою та змішаних єдиноборств ММА. У версії «Борня-1» (за правилами кікбоксингу) золото в Антона Гаїнського та Романа Ольховича, срібло в Олега Шрамка, бронза в Максима Петрощука. У версії «Борня-2» (за правилами рукопашного бою) - золото в трьох наших спортсменів Олега Шрамка, Романа Ольховича та Максима Петрощука, бронза в Антона Гаїнського.

З 2001 року до перемог своїх вихованців веде дружній колектив тренерів клубу: В'ячеслав Паліївець (заслужений тренер України, майстер третього Дану з рукопашного бою), Ігор Веремій (майстер спорту, володар другого дану Міжнародної Будо Федерації з рукопашного бою), Олександр Кулаков (майстер спорту, бронзовий призер Чемпіонату світу з рукопашного бою) та Михайло Савчук (володар першого дану з айкі-будо, інструктор з джиу-джитсу Бушинкан, бразильського джиу-джитсу та греплінгу).

А можливість позмагатися за світові перемоги волинським спортсменам створив своєю меценатською допомогою багаторічний соціальний партнер Клубу рукопашного бою «Інсайт» в сфері роботи з підростаючим поколінням Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися