Під Волновахою бойовики знищили автобус з мирними жителями. Оновлено
Україна

Під Волновахою бойовики знищили автобус з мирними жителями. Оновлено

13 січня 2015, 19:53
0
0
Сподобалось?
0

 

Сьогодні на Донбасі під сумнозвісною Волновахою бойовики завдали артилерійського удару по блокпосту сил АТО. «Град» влучив в автобус, яким їхали мирні жителі. Ворожа артилерія бахнула по українських позиціях близько 14.30. Як повідомив начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськин, як результат - пряме влучання в пасажирський рейсовий автобус. Станом на зараз 10 людей загиблих, 13 поранених. Інформація уточнюється, додав він.

 

Тим часом з'явилася інформація з прокуратури Донецької області. «У вівторок, 13 січня цього року, близько 14.30 год. бойовики терористичної організації «ДНР», грубо порушуючи існуючі домовленості та міжнародні норми, нанесли вогневий удар по блокпосту у місті Волноваха. Достовірно знаючи, що автошляхом «Донецьк-Маріуполь» переміщуються лише цивільні особи та не припиняється рух пасажирського транспорту, терористи здійснили прицільний удар з використанням системи реактивного залпового вогню «Град», використавши понад 40 снарядів», - сказано в повідомленні.

Снаряди влучили в рейсовий автобус «Богдан», який рухався за маршрутом «Донецьк-Маріуполь». Смертельні травми отримали 10 пасажирів автобусу. Поранення різного ступеню важкості отримали 13 осіб. Серед постраждалих 1 працівник міліції. На даний час рух по трасі призупинено, на місці працює слідчо-оперативна група.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися