У США збираються переглянути рішення щодо передачі Україні летальної зброї
Україна

У США збираються переглянути рішення щодо передачі Україні летальної зброї

2 лютого 2015, 10:14
1
0
Сподобалось?
0

В США високопоставлені чиновники почали знову розглядати можливість надання Києву допомоги у вигляді оборонних озброєнь.

Надання військової допомоги підтримує, зокрема, головнокомандувач НАТО в Європі Філіп Брідлав. За інформацією видання, питання надання збройної допомоги України обговорюватиметься під час візити до Києва держсекретаря США Джона Керрі. Крім того, свою позицію може переглянути й помічник Обами з нацбезпеки Сьюзан Райс, повідомляє ТСН з посиланням на New York Times.
Проте у Білому домі, наголошує видання, ще не визначився зі своєю позицією стосовно даного питання, але, за словами представника адміністрації американського президента Бернадетти Міхен, США прагнуть до врегулювання конфлікту на Донбасі дипломатичними методами, проте розглядає і «інші можливості, які можуть допомогти переговорному рішенню кризи». Водночас, пише NYT, за надання Україні озброєння висловилися й вісім екс-представників адміністрації США. Видання, зокрема, називає прізвища колишнього кандидата на пост глави Пентагону Мішель Флурной та екс-главу збройних сил НАТО Джеймса Ставрідіса.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Павло Волотко
    Павло Волотко

    Так як досвід показує,що ніякі гарантії не діють,то напрошується висновок: КНДР поступила правильно.І таким чином мають поступити всі інші країни,особливо сусіди Росії.Нікого,ні Японію,ні Іран ніякий Обама не гарантує від "путіних" хоч нині, хоч у майбутньому.

    22 січня 2016, 16:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися