Бойовики не лише не відводять озброєння, а й отримують нове
Україна

Бойовики не лише не відводять озброєння, а й отримують нове

6 березня 2015, 09:26
0
0
Сподобалось?
0

На Донбасі бойовики продовжують посилене нагромадження в «прифронтовій смузі», а також безпосередньо на передових позиціях, матеріально-технічних ресурсів, одночасно проводячи перегрупування і нарощування боєздатності своїх формувань.

Як зазначається в оперативному зведенні групи «Інформаційний спротив», фіксується активне проведення терористами заходів бойової підготовки і відновлення технічної готовності озброєння та військової техніки. За дві доби зафіксовано прибуття з території Росії п’яти конвоїв постачання (один – залізничним транспортом, 4 – автомобільним, всього 8 вагонів залізничного транспорту та 46 одиниць автомобільного транспорту). Бойовики посиленими темпами відновлюють Дебальцевський залізничний вузол.

Відзначається перекидання в район Горлівки і Майорського з району Донецка і Єнакієвого поповнення живої сили і техніки терористів. Зокрема, зафіксована перекидання двох танкових груп по 6 танків, 14 ББМ, дві батареї гаубиць Д-30, а також чотирьох зенітних установок ЗУ-23-2.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися