Верховна Рада дозволила українським розвідникам працювати під легендою терориста
Україна

Верховна Рада дозволила українським розвідникам працювати під легендою терориста

19 березня 2015, 17:38
0
0
Сподобалось?
0

Рада прийняла закон щодо розвідувальних органів України, яким дозволила українським розвідникам проникати в терористичні організації. За відповідне рішення проголосували 258 народних депутатів.

На думку авторів закону, Сергія Пашинського та Андрія Левуса, цей закон підвищить ефективність розвіддіяльності в умовах збройної агресії з боку Російської Федерації, пише «Українська правда».

Закон дозволяє українській розвідці закуповувати і застосовувати технічні засоби розвідки та спеціальні технічні засоби, проникати в міжнародні терористичні, злочинні групи чи організації, а також організації, що здійснюють підривну діяльність проти України, з метою попередження чи припинення їхньої протиправної діяльності та встановлення осіб, які їм сприяють.

Як зазначив Пашинський, це фактично дозволить розвідці проводити спецоперації на окупованих територіях.

«Під час добування розвідувальної інформації органи військового управління розвідки та військові частини розвідки Збройних Сил України застосовують технічні засоби розвідки, а в особливий період і під час залучення до боротьби з тероризмом – спеціальні технічні засоби», – сказано у законі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися