Борщ від міського голови
Україна

Борщ від міського голови

13 жовтня 2015, 16:54
3
0
Сподобалось?
0

У Луцьку у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбувся «Фестиваль національної кухні». Вийшло справді велике й гарне гастрономічне свято. Його родзинкою став фестиваль борщу. Так організатори підготували сюприз для відвідувачів. Протягом фестивалю готували 300 літрів борщу за трьома різними рецептами. Пізніше гарячою стравою безкоштовно частували бажаючих гостей свята. Цікаво, що доклав руку до частування городян і Луцький міський голова Микола Романюк. Він допомагав чистити картоплю та різав овочі.

Також можна було посмакувати справжніми татарськими наїдками і смачнючим пловом, а ще козацьким кулішем.

Також на фестивалі частували тортом від «Луцьккондитер» у вигляді столу з українськими стравами. Його кондитери передали для реалізації волонтерам.

Музикальною родзинкою фестивалю став гурт «Моторолла» з Хмельницького. Він співав для лучан уже відомі свої хіти та нові пісні.

Організатор фестивалю – громадська організація «Volfest» – планує проводити такий фестиваль щорічно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Реаліст
    Реаліст

    Можливо,.меру варто в майбутньому випробувати себе в амплуа повара,а не міського голови,і надія ,що вийде- є,і місту -користь.

    13 жовтня 2015, 18:57
    Відповісти
  • кондитер єв
    кондитер єв

    Наготував на всіх... : на першу ; на друге ; на третю . На десерт отримай - Щи . Хто як хоче . Хтось ковтає . Хтось полоще .

    13 жовтня 2015, 21:39
    Відповісти
  • кормилець наш
    кормилець наш

    Турбує Фіофан, провидець, людямпомагайло, скажіть, хай бережеться пан від прочитання темних файлів. Нехай забуде інтернет і не гуляє у фейсбуках, нехай сховає партбілет і купить коника для внуки. Бо як утратить свій престол то хай тримається за гриву, і як справжнісінький хохол буде орати й сіять в Золочівці ниву. А пара коників йому так пасуватиме до плуга, це краще, ніж на Колиму іти виловлювать білугу.

    13 жовтня 2015, 21:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися