Командиру 128 бригади на передовій відірвало ноги
Україна

Командиру 128 бригади на передовій відірвало ноги

15 листопада 2019, 23:20
1
0
Сподобалось?
0

Днями важкі мінно-вибухові поранення отримав командир 128 гірсько-штурмової бригади полковник Євген Коростельов. Він починав війна у складі 25 окремої десантно-штурмової бригади. Лише восени Коростельов очолив 128 бригаду із Закарпаття, яка нині несе службу в районі третьої ділянки розведення військ поблизу Петрівського. 12 листопада він з іншим офіцером проводив обхід опорних пунктів на передовій. Під час переходу від одного ВОПу вони отримали важкі мінно-вибухові поранення. За офіційною інформацією, Євген Коростельов та його колега підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої у районі Новотроїцького Волноваського району Донецької області. За неофіційними даними, як пише Depo.ua, українські військові потрапили під обстріл автоматичного станкового гранатомета.

Євгена Коростельова та іншого офіцера евакуювали у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові. Комбригу 128 бригади ампутувати праву стопу та ліву гомілку і він перебуває на апараті штучної вентиляції легенів. Інший офіцер отримав відкритий перелом колінного суглоба і множинні осколкові вогнепальні поранення ноги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • юрій
    юрій

    схоже на міну ..яку поставили свої..там ставлять хто коли і де хоче..на мінах підірвалося багато своїх..особисто я знав одного героя -який по п'яні поперся з товаришем на міни...один на куски..другий вижив..

    16 листопада 2019, 20:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися