ЗСУ помстилися за 128-му бригаду: накрили російських морпіхів
Україна

ЗСУ помстилися за 128-му бригаду: накрили російських морпіхів

21 листопада 2023, 13:51
0
0
Сподобалось?
0

ЗСУ люто помстилися ворогу за трагедію у 128-ій бригаді - накрили скупчення російської 810-ї бригади морської піхоти в Херсонській області.

Потужного удару завдали по скупченню росіян якраз під час нагородження на честь «Дня ракетних військ та артилерії рф», коли окупанти дружно вишикувались на узліссі.

Про атаку на «святкове зібрання» розповів Мадяр, відомий командир роти ударних БпАК. За його словами, попередньо, 25 окупантів – 200, близько сотні – 300. Втрати командного складу терміново засекречені комісією, яка прибула на місце.

«Джага-джага, mf, покидьки, - написав Мадяр. – 19 листопада, саме в день хробачих ракетних військ і артилерії. Це вам відплата за 128-му Закарпатську окрему гірсько-штурмову. 25 свідків кобзона, 100+ дефектовано. Х- втрати командного складу, суворо засекречені прибулою комісією. 

Хробаки розташувалися на узліссі, в ретельно підготовленому та замаскованому місці. Хробаче командування запізнилося на декілька годин, але наша відплата була терплячою. 810-та трепана-перетрепана севастопольська бригада морськоі піхоти, стільки за один раз ще не ловила».

Бумеранг прилетів окупантам за два тижні після атаки на 128-му. 3 листопада у прифронтовому селі на Запоріжжі російська ракета поцілила по скупченню наших військових, яких зібрали для урочистостей до Дня ракетних військ та артилерії. Тоді загинуло 19 людей.

 «810-та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. Це за наших хлопців. Уважно стежте за некрологами, особливо в пабліках із окупованого Криму та навколо головного госпіталю ім Бурденка. Силами оборони, завдяки злагодженим діям та рішучим крокам цілої низки підрозділів. Тонким нюхом славетних Воїнів. Гострим Жалом старшого Брата. Ну і Птахи завжди поряд, ланка до ланки. Ми ж Очі та Жало. Жало ЗСУ глибоко у вашій дупі, хробаки», - підсумував Мадяр.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися