Зеленський хоче зустрітися зі студентами, яких 6 років тому побили на Майдані «беркутівці»
Україна

Зеленський хоче зустрітися зі студентами, яких 6 років тому побили на Майдані «беркутівці»

30 листопада 2019, 20:44
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський запросив на зустріч студентів, яких 6 років тому побили вночі на Майдані співробітники "Беркута".

Про це Зеленський повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

"6 років тому жорстоке побиття студентів "Беркутом" сколихнуло все суспільство. Їх було небагато. Вони залишилися ночувати на Майдані не заради майбутніх портфелів чи мандатів, не для того, щоб заробити політичні бали чи дивіденди, а лише заради одного - щасливого майбутнього для своєї країни. Вони й були тими самими романтиками, які роблять революцію, плодами якої потім, як відомо, користуються негідники", - написав Зеленський.
Він додав, що сьогодні ми майже не згадуємо імен безпосередніх учасників тих подій, які фактично змусили Україну прокинутися і стали відправною точкою великих перетворень.

"Де вони зараз? Чи залишилися в Україні? Чи отримали після Революції Гідності можливість керувати країною та втілювати зміни? Наступного тижня я дуже хотів би зустрітися зі студентами, які були на Майдані в ніч із 29 на 30 листопада 2013 року", - повідомив Президент.
Нагадаємо, силовий розгін протестувальників на Майдані стався вночі 30 листопада 2013 року. Співробітники "Беркута" оточили активістів, переважно студентів, які ночували на Майдані, побили та розігнали їх. Унаслідок тих подій постраждали щонайменше 79 осіб.

Хочу зустрітися зі студентами, які ночували на Майдані в ніч із 29 на 30 листопада 2013 року, - Зеленський 01Джерело: 

https://censor.net.ua/ua/n3162707


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися