Випускник луцького вишу став директором в «Укрзалізниці»
Україна

Випускник луцького вишу став директором в «Укрзалізниці»

20 травня 2020, 12:07
0
0
Сподобалось?
0

Директором з управління персоналом та соціальної політики призначено Івана Синякова, який навчався у Ківерцівському медичному коледжі, а згодом у СНУ імені Лесі Українки.

Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

До команди менеджерів Укрзалізниці долучається керівник із багаторічним досвідом роботи в провідних національних компаніях. Іван Синяков очолив вертикаль управління персоналом та соціальної політики АТ «Укрзалізниця».

Іван Синяков має 16-річний досвід управління людськими ресурсами та успішні кейси побудови HR-систем у компаніях зі штатом до 100 тисяч осіб.

«Перед нами стоїть багато завдань та викликів, які потребують якнайшвидшого вирішення задля підвищення ефективності роботи усієї Укрзалізниці. HR-напрямок один з самих важливих, адже професійне управління кадровими ресурсами сприятиме розвитку компанії та утвердження залізниці, як найбільшого роботодавця країни. Саме тому ми підсилюємо нашу команду досвідченим фахівцем й сподіваємось на плідну спільну роботу та швидкі результати», – наголосив виконувач обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Довідка:

З серпня 2014 року по січень 2019 року Іван Синяков займав посаду директора HR-департаменту та соціальної політики Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». З 2004 по 2007, а також у 2012 — 2014 рр. працював заступником генерального директора груп компаній «Контініум», яка нараховує більше 10 компаній (WOG, готельний комплекс Rixos, «Західна молочна група», «Клуб сиру», «Банк інвестицій та заощаджень» тощо).

Також у 2007 — 2012 рр. працював на керівних посадах ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» та у 1998 — 2003 — ЗАТ «Холдингова компанія «Бліц-Інформ».

Іван Синяков закінчив у 1992 році Ківерцівський медичний коледж, а згодом, у 1997 році Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціалізацією «Психологія». У 2006 році він пройшов програму PMD за спеціалізацією «Менеджмент організацій» у Міжнародному інституті менеджменту, а у 2018 році здобув ступінь МВА з ділового адміністрування у Київській школі економіки. Пройшов ряд спеціалізованих програм з управління персоналом, лідерства, управління змінами, стратегічного та процесного менеджменту, управління та контролю за ризиками у Великобританії, Німеччині, Бельгії, Люксембурзі тощо.

Ключовим завданням новопризначеного директора є забезпечення ефективного управління персоналом, зменшення відтоку висококваліфікованих фахівців та побудова ефективної стратегії розвитку HR-вертикалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися