«Волиньгаз» дарує споживачам 20 сигналізаторів газу
Україна

«Волиньгаз» дарує споживачам 20 сигналізаторів газу

20 листопада 2020, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Із 20 листопада по 20 грудня 2020 року АТ «Волиньгаз» проводить акцію для клієнтів. Споживачі, які до 20 грудня включно оплатять за розподіл газу за три зимові місяці, можуть отримати у подарунок сигналізатор газу.

Під час опалювального сезону АТ «Волиньгаз» дарує 20 сигналізаторів газу для клієнтів компанії.

Для участі в акції потрібно:

 – з 20 листопада по 20 грудня 2020 р. сплатити за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) АТ «Волиньгаз» за три зимові місяці – грудень, січень, лютий включно. Після цього ви автоматично станете учасником акції.

Двадцятьох переможців АТ «Волиньгаз» визначить 22 грудня 2020 р. за допомогою генератора випадкових чисел. Акція діє з 20 листопада по 20 грудня 2020 року. Деталі за номером телефону: (067) 33 39 104.

Оплатити доставка газу можна онлайн – у сервісах 104.ua (Особистому кабінеті, чат-ботах Viber або Telegram, мобільних додатках 104Mobile для Android і для iPhone). Також оплатити рахунок за зимові місяці можна у веб-банкінгу (Ощад 24/7, Приват24 тощо) чи найближчому відділенні Укрпошти.

Сигналізатор газу – прилад, який рятує людські життя. Сигналізатори бувають різні – з детекторами чадного газу, метану, пропану, бутану та інших газів. Для дому переважно використовують детектори природного газу (СН4) і чадного газу (СО). Пристрій безперервно контролює концентрацію газів у повітрі приміщення та у випадку небезпеки видає звуковий та світловий сигнали. А якщо на газопроводі встановлений клапан-відсікач, то сигналізатор направляє до нього імпульс і подача газу на газове обладнання припиняється, щоб запобігти аварійній ситуації.

Довідково: АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл (доставку) природного газу для понад 250 тис волинян. Послуга з розподілу природного газу – це забезпечення цілодобового доступу споживача до газорозподільної системи і розподіл (переміщення) природного газу газорозподільною системою до споживача.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися