У родини Ігоря Палиці з’явився маєток на французькій Рив’єрі (відео)
Україна

У родини Ігоря Палиці з’явився маєток на французькій Рив’єрі (відео)

19 жовтня 2022, 09:41
0
1
Сподобалось?
1

Журналісти «Української правди» опублікували розслідування про елітних «біженців» з України, яке отримало назву «Батальйон Монако». Днями вийшла друга частина  відео, до якої потрапив і нардеп від Луцька та один із найближчих соратників Ігоря Коломойського Ігор Палиця. Маєток його родини виявили на французькій Рив’єрі у Каннах.  Вілла з басейнами зареєстрована на дружину Ігоря Петровича. За даними французьких реєстрів ця елітна нерухомість у родини Палиць з’явилася у 2019 році.

Знайти маєток журналістам вдалося завдяки відео та фото, зокрема й тим, які вже під час повномасштабного вторгнення публікувала в Інстаграм донька Ігоря Палиці.

На території маєтку можна побачити багато автівок, закритих чохлами. Особисто депутат Палиця, за словами співрозмовників УП у політичних колах, перебував тут на початку серпня.

Через джерела у правоохоронних органах розслідувачі дізналися, що Ігор Палиця двічі залишав Україну під час воєнного стану. Другий виїзд стосувався саме початку серпня. Ігор Петрович виїхав за кордон 18 липня і повернувся 10 серпня.

;t=2156s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися