СБУ затримала отамана російських курганських казаків
Україна

СБУ затримала отамана російських курганських казаків

3 липня 2014, 17:08
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України не допустили приєднання до терористів, які вчиняють збройні напади на українських військових та мордують мирне населення, бойовиків з Росії, що  називають себе «курганськими казаками».

Співробітники СБУ спільно з прикордонниками в пункті пропуску «Успенка» Донецькоїобласті затримали чергового російського казачого отамана Валерія Попова, який намагався в'їхати до України для підтримки терористів. Напередодні він заявив російським журналістам, що його «казаки» їдуть до Донецька та Слов'янська боротися з українською владою і закликав приєднуватися до них усіх, хто «спеціалізується на бронетехніці», повідомив прес-центр СБ України.

Відомо, що керовані російськими спецслужбами «казачки-бойовики» Миколи Козіцина, який представляється генералом армії казачіх військ, тримали в якості живого щита у заручниках місію  ОБСЄ, мінували дороги та мости, нападали на українських прикордонників, забезпечували коридори для поставок на Донбас з Росії зброї та найманців, чинили злочини проти мирного населення.

Наразі триває перевірка причетності Попова до терористичної діяльності в Україні.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися