Волинянам необхідно подати показники лічильника газу
Україна

Волинянам необхідно подати показники лічильника газу

4 серпня 2023, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

АТ «Волиньгаз» нагадує, що споживачам блакитного палива треба зафіксувати показники газового лічильника станом на 1 число і передати ці дані газовій компанії з 1 по 5 серпня.

Отримані від вас показання лічильника «Волиньгаз» вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники. Саме тут ваш постачальник газу отримує інформацію про кількість спожитого вами енергоресурсу.

Для зручності клієнтів компанія з розподілу газу пропонує декілька онлайн сервісів, за допомогою яких можна зручно та швидко передати показники лічильників та допомогти це зробити іншим.

Нагадаємо, що показники передають лише газорозподільній компанії. Номер особового рахунку кожного споживача у газорозподільній компанії АТ«Волиньгаз» складається з 10 цифр. Саме його потрібно використовувати, якщо ви вперше реєструєтеся на сервісах104.

Варто зауважити, що своєчасна передача показань лічильника дає змогу зафіксувати реальні обсяги спожитого газу, сформувати коректні платіжки та сплачувати лише за використаний енергоресурс. Оплату за розподіл газу необхідно здійснювати до 20 числа кожного місяця. Вчасна оплата забезпечить належну роботу газорозподільної системи, її обслуговування та ремонт, цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби та інших служб компанії.

Довідково:  «Волиньгаз» забезпечує розподілом газу понад 650 населених пунктів області та понад 250 тис. споживачів. Для забезпечення безперебійного газопостачання волинянам цілодобово працюють 15 бригад АДС. Щоденно працівники управління експлуатації метрології та відділу технічного обслуговування виконують всі необхідні роботи, щоб волинські споживачі безпечно користувалися природним газом та в їхніх домівках було тепло та затишно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися