«Укрпошта» випускає нову марку до Дня памʼяті загиблих захисників України
Україна

«Укрпошта» випускає нову марку до Дня памʼяті загиблих захисників України

28 серпня 2023, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

«Укрпошта» 29 серпня, у День пам’яті загиблих захисників України, випустить нову благодійну поштову марку «Вічна памʼять!».

Як повідомляє прес-служба поштового оператора, відсьогодні, 28 серпня, в поштовому маркеті відкривається передзамовлення на марковий аркуш.

При цьому кошти, виручені від продажу марок, підуть на підтримку сімей військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну.

Зазначається, що тираж поштової марки дорівнює 500 тисяч екземплярів. Номінал - U становить 12 грн, що відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Плюс 3 грн, що є додатковим номіналом, призначеним для відрахування на благодійні цілі.

Також до поштової марки випущено конверт "Перший день".

"Укрпошта" - останні новини

18 серпня стало відомо, що українці, які раніше отримували пенсії та соціальні виплати в "Укрпошті", зможуть забирати кошти закордоном. Тоді повідомлялося, що проект поки охоплює пенсіонерів, які перебувають в Польщі. Але згодом послуга розшириться й на інші країни.

Також український поштовий оператор до Дня Незалежності презентував спеціальний поштовий випуск "Україна-мати", що дорівнював тиражу в 600 тисяч примірників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися