На Львівщині жінка у маршрутці кричала, що «України не буде»
Україна

На Львівщині жінка у маршрутці кричала, що «України не буде»

30 серпня 2023, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

У Львівській області судитимуть жінку, яка в маршрутці почала дякувати москві за СРСР і вигукувала, що "України не буде".

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

За даними слідства, інцидент стався у маршрутці в Червоноградському районі. Там жінка влаштувала конфлікт з водієм маршрутки та пасажирами.

Місцева жителька заявила, що українці повинні "дякувати москві за СРСР і світле минуле" та почала вигукувати, що "України скоро не буде". Також вона нецензурно висловлювалась про українців.

Відео із фанаткою "руского міра" у листопаді 2022 року зняли місцеві жителі та опублікували його в соціальних мережах. Це сталось у маршрутці в місті Сокаль Львівської області. Після цього справою зацікавились правоохоронці.

"Не буде вам України. Вам москалі квартири дали, підприємства побудували. Ви відбудуєте той Харків, Донецьк? Ваші діти де повтікали? Була Русь і буде", - кричала тоді жінка.

59-річний жительці Сокаля Львівської області інкримінують розпалювання національної ворожнечі та ненависті. За це їй загрожує 8500 грн штрафу або обмеження волі. Справу про це уже передали до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися