Виглядати краще з меншими зусиллями: чому варто купувати професійну косметику
Україна

Виглядати краще з меншими зусиллями: чому варто купувати професійну косметику

28 лютого, 08:51
0
0
Сподобалось?
0

Щодня наша шкіра зазнає відчутного зовнішнього впливу, причому здебільше негативного. Сонячне випромінювання є джерелом окисного стресу, жорстка вода порушує природній захисний бар’єр, а агресивні елементи довкілля здатні спричиняти подразнення та погіршення її стану. Окрім того, стресові ситуації, забруднене повітря і невірний догляд можуть викликати широкий спектр дерматологічних проблем та порушень.

Саме тому навіть регулярне базове зволоження та очищення обличчя дуже часто не забезпечує потрібного результату. Задля збереження здоров’я та гарного стану шкіри варто використовувати професійну косметику для догляду.

CHRISTINA – бренд, що заслужив на увагу косметологів

Набридло щоразу купувати нові косметичні баночки та розчаровуватися? Для досягнення бажаних результатів навіть дорогі розрекламовані засоби часто не підходять. Купити ізраїльську косметику CHRISTINA може бути кращим рішенням. Адже бренд, заснований більше ніж 40 років тому в Ізраїлі, визначається не лише дивовижною історією, але й інноваційним підходом до створення косметичних продуктів. Група фахівців CHRISTINA активно вивчає потреби різних типів шкіри та розробляє продукти, що забезпечують індивідуальний догляд та рішення конкретних проблем.

Використання власних лабораторій для проведення досліджень та розробки нових формул – шлях, який компанія вибрала ще на початку свого існування. Застосування сучасних технологій дає змогу проводити високоточні дослідження та аналіз шкіри, вивчаючи особливості та потреби різних типів. На основі отриманих результатів бренд створює косметичні засоби з точно підібраними відповідно до індивідуальних потреб складовими, що сприяє максимально ефективному догляду.

Важливою перевагою професійної косметики є високий вміст активних інгредієнтів. Саме тому при регулярному використанню засобів (навіть протягом відносно невеликого періоду) можна отримати помітні результати. Додавання більшої кількості дієвих компонентів до складу косметики, призначеної для домашнього використання, є цілком безпечним. Проте вкрай важливо приділити достатньо уваги вибору засобів відповідно до власних потреб та стану шкіри, аби отримати саме той бажаний результат.

Як правильно вибирати професійну косметику

Професійна косметика сама собою не може чинити дива. І лише засіб, до складу якого увійшли компоненти, що здатні впливати на конкретні проблеми, буде ефективним та насправді дієвим. Для того щоб вибирати саме таку косметику, варто врахувати:

  • тип шкіри. Вона може бути схильна до жирності, сухості, чутлива або комбінована. Різні типи шкіри вимагають різного підходу та використання специфічних інгредієнтів;
  • конкретні потреби. Залежно від періоду це може бути акне, старіння, гіперпігментація тощо;
  • склад продукту. Оскільки професійні засоби зазвичай містять високу концентрацію активних інгредієнтів, бажано знати, як саме ці компоненти можуть вплинути на стан вашої шкіри та наявні проблеми;
  • правила застосування. Регулярність та дотримання рекомендацій щодо використання косметики – важливі передумови досягнення результату. Тож перед придбанням засобів треба дізнатися про правила їх застосування.

Для того щоб уникнути можливих розчарувань, краще звернутися за порадою до фахівця. Косметологи часто радять засоби ізраїльського бренду CHRISTINA, з яким самі працюють. Адже виробник виготовляє також продукти для салонного догляду. Такі засоби не призначені для домашнього використання, оскільки їх застосування потребує наявності спеціальних знань та навичок. Натомість косметика для домашнього вжитку базується на подібних компонентах, проте відрізняється значно безпечнішою концентрацією. Це дає змогу користуватися нею без стороннього нагляду фахівця.

Отже, вибравши професійний домашній догляд, можна поєднати його з салонним, а також отримати корисні поради від косметолога, що допоможе уникнути поширених проблем. Зверніться до фахівців, що працюють із засобами бренду CHRISTINA у вашому місті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися