З’явилися фото пораненого Дмитра Яроша з госпіталю
Регіони

З’явилися фото пораненого Дмитра Яроша з госпіталю

24 січня 2015, 15:10
1
-1
Сподобалось?
-1

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош, який отримав осколкові поранення «Градами» під час боїв за донецький аеропорт, лікується у Дніпропетровську. З’явилися перші фото з лікарняної палати. Тако ж він сам розповів про свій стан на сторінці столичного «Правого сектору».

«Отримав поранення. На війні це буває. Права рука, на жаль, поки що неробоча, але надія на те, що все буде добре – є!
Щиро дякую лікарю 93-ої бригади – Роману, а також лікарям і медсестрам Селідовської лікарні, лікарям і медсестрам лікарні ім. Мечнікова за все те, що вони зробили і роблять для того, щоб скоріше повернути мене у стрій. Ще повоюю... 
Перемога буде за нами! Слава Україні!», - зазначив Ярош.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Українець
    Українець

    Дуже поважаю Дмитра Яроша як справжнього не кабінетного патріота України та всіх його сміливих хлопців із Правого Сектору. Дай Боже йому здоров`я та скорішого повернення до своїх героїчних бійців. Але невеличке зауваження щодо цих фотографій... Якось оці занадто "патріотичні" дівчатка своєю активною присутністю іпсують вигляд мужнього Героя України. Можливо треба булоб панам журналістам ці фото подарувати особисто отім красуням на довгу пам`ять про таке їх видатне спілкування із лідером нашого Правого Сектору. Але у подібних спільнодоступних статтях такі фото викладати не слід. Бо я більш чим впевнений, що найдуться пропутінські сволоти, котрі це викладуть зовсім з іншим текстом трактування. Тож можливо і СБУ треба звернути невеличку таку увагу на тих, хто викладає подібні начебто безобідні матеріали. Вірю, що ці фото по-людські щирі, але у сучасному практично військовому стані нашої країни і суспільства думаю,- треба біль обдумано підходити до будь якої громадської інформації. Слава Україні і її героїчним захистникам!

    27 січня 2015, 09:57
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися