Ярош склав з себе повноваження провідника «Правого сектору» — не хоче бути «весільним генералом»
Україна

Ярош склав з себе повноваження провідника «Правого сектору» — не хоче бути «весільним генералом»

11 листопада 2015, 15:44
0
0
Сподобалось?
0

8 листопада у Києві відбулась конференція керівного складу «Правого сектору», на які зібралися бойові командири та керівники структурних підрозділів організації. Робочі групи по різних напрямках роботи підготували аналіз проблем та шляхи їхнього вирішення. Розглядалися питання стратегії руху, відношення до теперішнього режиму, питання реорганізації структур як політичного представництва, так і ДУКу. Участь у роботі засідання не брав провідник «Правого сектору» Дмитро Ярош, натомість надіслав лист, виклавши своє бачення проблематики і подальших реформ. Фактично конференція призвела до розколу.

Сьогодні Дмитро Ярош оприлюднив звернення з приводу останніх подій в організації, в якому повідомив про складання з себе обов’язків провідника.

У заяві, зокрема, йдеться: «Ініціатори та деякі учасники зібрання взяли на себе нелегітимні функції: визначення стратегічного напряму розвитку ПС та обрання ще одного Проводу, де мені виділено посаду Провідника.

Весь час існування ПС я провадив актив і бійців бойових частин і підрозділів в національно- державницькому напрямку. Збереження державності, започаткування в ній якісних, революційних змін на благо нації – це ті завдання, які я ставив перш за все перед собою, а по-друге – перед керівництвом ПС, ДУК та всім членством. Для мене, як і для багатьох з вас, створення УССД і боротьба за неї – не порожні слова, а зміст життя. Моя ж позиція далеко не у всьому збігається з устремліннями частини Проводу.

Як Провідник я несу персональну відповідальність за все, що відбувається в організації, і не збираюся перекладати її на інших. Саме тому я не можу бути «весільним генералом» у «Правому секторі».

Тому я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження Провідника НВР ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером.

Щиро дякую своїм побратимам за спільну боротьбу, бажаю всім мудрості та наснаги на подальшому шляху здобуття Української Самостійної Соборної Держави!».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися