Волинські спецпризначенці «Правого сектору» пішли у вільне плавання
Волинь

Волинські спецпризначенці «Правого сектору» пішли у вільне плавання

20 січня 2016, 12:09
0
0
Сподобалось?
0

Батальйони спецпризначення «Правого сектора» «Захід» (Закарпаття), «Захід-2» (Львівщина), «Захід-3» (Івано-Франківщина) та «Захід-4» більше не слід асоціювати з «Правим сектором». Про це йдеться у зверненні організації, оприлюдненому на її офіційному сайті.

Також у заяві прокоментували процеси, які зараз відбуваються з окремими структурними частинами «Правого секутору».

«У листопаді минулого року було сформовано Революційний Провід Національно-визвольного руху «Правий сектор». Очолити рух було знову запропоновано Дмитру Ярошу, але він відмовився. Дмитро Ярош заявив, що революційні настрої в суспільстві не визріли і що не вийде в умовах війни з Росією боротися на два фронти. Тому він за власним бажанням вийшов з лав «Правого сектору» та ініціював створення нового громадсько-політичного руху. Разом з Дмитром Ярошем пішла незначна частина членів ПС та частина бійців і командирів ДУК ПС», – йдеться у заяві.

Також мова йде про відмежування «Правого сектору» від деяких воєнізованих підрозділів.

«Окрема історія – створення структур під назвою «батальйони спецпризначення Захід (Закарпаття), Захід-2 (Львівщина), Захід-3 (Івано-Франківщина) та Захід-4 (Волинь)», які анонсував «комбат Чесний». Там теж частково є наші побратими з ПС та ДУК ПС, але ці структури не входять до складу Національно-визвольного руху «Правий сектор» і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування. Враховуючи це, ми заявляємо, що не несемо відповідальність за їхні дії та не коментуємо їх», – наголошують у «ПС».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися