У Києві поліція «накрила» сходку донецьких авторитетів
Регіони

У Києві поліція «накрила» сходку донецьких авторитетів

12 травня 2016, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

Спецоперацію провели працівники карного розшуку із залученням спецпідрозділу вчора ввечері в Оболонському районі.

– Коли ми отримали оперативну інформацію про те, що у Києві має відбутися зустріч кримінальних авторитетів, відразу розпочали комплекс заходів. У результаті у приміщенні кафе на вулиці Героїв Сталінграду затримали вісьмох кримінальних авторитетів та одного «злодія у законі» на прізвисько «Куцу». Усі кримінальні авторитети – уродженці Донеччини, а «Куцу» – громадянин іншої держави. Під час сходки головним питанням було обговорення «результатів» злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка та Бахмут, – розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.
Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема за вбивство, бандитизм, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, грабежі, розбої та угони.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. Проводиться ретельна перевірка вказаних осіб до вчинення правопорушень на території Києва та інших регіонів держави.

https://www.youtube.com/watch?v=2W8LjAIT-yk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися