Прикарпатець згвалтував і вбив 9-річну доньку родичів (фото)
Івано-Франківщина

Прикарпатець згвалтував і вбив 9-річну доньку родичів (фото)

20 червня 2023, 17:23
0
-1
Сподобалось?
-1

До поліції звернувся 40-річний мешканець селища Кути на Косівщині. Чоловік повідомив, що його 9-річна донька близько 15:00 години пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Дівчинка зникла, її мобільний телефон знаходився поза зоною досяжності.

До пошуків дитини залучили весь особовий склад Косівського районного відділу поліції. Близько 21:30 поліцейські виявили тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли і одяг дівчинки. Підозра впала на 34-річного родича дитини.

Того дня він приїхав у гості до свого двоюрідного брата – батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік за нею. Потім він запропонував скоротити дорогу і так заманив жертву у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку.

Встановити підозрюваного допомогли записи з камер відеонагляду. За кілька годин чоловіка, до речі, раніше судимого за сексуальні та майнові злочини, затримали у Кутах.

Сьогодні Івано-Франківський міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Санкція статті, яка інкримінується 34-річному чоловікові, передбачає покарання до довічного позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися