Поблизу Яремче згорів готель Януковича
Івано-Франківщина

Поблизу Яремче згорів готель Януковича

6 жовтня 2014, 01:03
0
5
Сподобалось?
5

У ніч на 5 жовтня у селі Поляниця Яремчанської міської ради поблизу туристичного комплексу «Буковель» виникла пожежа готельного комплексу «Київська Русь». На момент прибуття рятувальників дерев'яна будівля була повністю охоплена вогнем. Як з'ясувалося, водопостачання на території готельного комплексу забезпечено в недостатній мірі, то ж воду на гасіння пожежі довелося підвозити від найближчого гідранта, що знаходився на відстані близько 1,5 км.

З приміщення готельного комплексу евакуювали 24 людини. Ніхто не постраждав. Вогонь розгулявся на площі 900 квадратних метрів. Здолати пожежу вдалося за 5 годин. Завдяки злагодженим та оперативним діям вогнеборців врятовано будівлю котельні.

До гасіння пожежі залучали рятувальників ДПРЧ-9 Яремче, ДПРП смт. Ворохта, ДПРП смт. Делятин та ДПД Буковель - загалом 35 чоловік особового складу на 9 одиницях техніки.

Як повідомляють прикарпатські ЗМІ, готельний комплекс «Київська Русь» був збудований сином президента-утікача Олександром Януковичем. Причині пожежі встановлюються.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися