Львівщина

У Львові п’яна багатодітна мати кинула 4-місячним немовлям у поліцейських

13 грудня 2016, 23:39
0
0
Сподобалось?
0

У Львові багатодітна жінка залишила дітей на батька і пішла вживати алкоголь. Повернувшись, вона влаштувала дебош у квартирі й навіть кидала немовля. Її госпіталізувала бригада з психіатричної лікарні.

Як розповідає прес-служба патрульної поліції Львова, за одну ніч патрульні тричі виїжджали на виклики на вулицю Гетьмана Мазепи. Останній був близько 3 години ночі. Нетвереза жінка, яка викликала поліцію, не могла потрапити додому. 30-річна жінка є матір’ю чотирьох дітей, наймолодшій з яких кілька місяців. Жінка покинула їх на невизначений час на чоловіка і вживала алкоголь.

Вже у квартирі п’яна жінка, тримаючи на руках дитину, вчинила сварку і намагалася побитися з чоловіком та патрульними. Під час цього 4-місячна дитина випала з рук матері, проте інспекторам вдалося зловити дівчинку.

«У зв’язку з неадекватною поведінкою матері на місце викликали бригаду медиків з психіатричної лікарні. При лікарях матір кинула дитину поліцейським, які знову її врятували від падіння», ― йдеться у повідомленні поліції. Медики госпіталізували жінку, адже помітили у неї схильність до суїциду.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися