На Львівщині молодики на авто влетіли у річку і ледь не втонули
Львівщина

На Львівщині молодики на авто влетіли у річку і ледь не втонули

22 грудня 2020, 10:29
0
0
Сподобалось?
0

Неподалік Жовкви компанія молодиків на швидкості влетіла в річку на авто.

Пригода трапилася неподалік містечка Жовква, що на Львівщині. Близько опівночі патрульні помітили легковик, який петляв по дорозі на великій швидкості. Копи рушили за ним і побачили вже, як авто плаває у річці. 16-ти річну пасажирку викинуло з машини, а водій і ще один пасажир пішли під воду, повідомляє ТСН.

Поліцейські кинулися витягувати з води вже непритомних чоловіків. 19-ти річний водій був нетверезий, тому не впорався з керуванням. Його і дівчину ушпитатили. Ще один 28 річний пасажир від медичної допомоги відмовився.

Після нічної пригоди авто геть потрощене. Один з патрульних травмував руку - він поранився, коли розбивав лобове скло автомобіля аби дістати з салона потерпілих.

«Дівчина лежала на тій траві, а в автомобіль поступала вода. Я пішов до автомобіля, заліз і почав витягувати, бо почув, що людина захлинається. Вибив лобове скло, щоб дістати, бо інакше неможливо було залізти в цей автомобіль…Як витягував він вже був без свідомості, а як витягнув туди на траву, то він вже прийшов до себе», - сказав співробітник Жовківського відділення поліції Андрій Марушка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися