Малолітні переселенці зі сходу глумляться над пам’яттю «Небесної сотені»
Львівщина

Малолітні переселенці зі сходу глумляться над пам’яттю «Небесної сотені»

11 серпня 2014, 18:14
1
-5
Сподобалось?
-5

Малолітні біженці зі сходу України, які нині перебувають у Трускавці, що на Львівщині, розміщують у соціальних мережах фото, на яких вони висловлюють неповагу Героям Небесної сотні.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Романко Лапуда. Він розмістив фото малолітніх біженців на тлі пам'ятників Трускавця, повідомляє «ТВІ».

«Трускавець прийняв маленьких гавняних біженців. Ці фото зроблені у м. Трускавець. І тим тварюкам ми допомагаємо», - написав Лапуда.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ната
    Ната

    Щойно з Трускавця. Східняками курорт аж кишить. Неповагу виявляють не лише діти, а й дорослі - відкрито, не боячись ні Господнього, ні людського гніву. Користуються тим, що ми, західняки, доброзичливі і спокійні. Наша лікарка розповіла один випадок. Оце понаселяли в санаторії ту мерзоту - і вони не тільки безплатно живуть, їдять, ще й лікуються (а ми, маючи хворих дітей, мусимо купувати путівки за повну ціну, бо безплатних путівок навіть для дітей-інвалідів НЕМА!!!). прийшла на огляд мамочка з сином. Ну, звісно, лікарка розпитує про хвороби і, між іншим, і про родину. Поцікавилася, де тато. А хлопець так безпосередньо, взахльоб почав розповідати, як татко на війні бандерівців вбиває... Гнати ту мерзоту в три шиї!!! Сибір велика - хай там Леніну факунці крутять... За наших хлопців образливо, які віддають здоров’я та життя за таке от бидло.

    11 серпня 2014, 23:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися