У моторошній ДТП в Росії загинули двоє 19-річних вінничан
Вінничина

У моторошній ДТП в Росії загинули двоє 19-річних вінничан

24 жовтня 2016, 21:07
0
0
Сподобалось?
0

У Рязанській області в Росії трапилася смертельна аварія: двоє вінничан загинули, ще двоє у важкому стані. Про це повідомляє i-vin.info.

На весілля до 19-річної вінничанки, яка виходила заміж за жителя Рязанської області, вирішили приїхати друзі з її рідного міста. Вінчання призначили на суботу, 22 жовтня, тож напередодні з Вінниці виїхали два мікроавтобуси з гостями. Як інформує прес-служба УМВС Рязанської області, 21 жовтня близько 10:30 «Опель Віваро», яким керував 35-річний вінничанин, їхав територією Захарівського району Рязанської області. В якийсь момент водій «Опеля» не зміг впоратися з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де врізався в бус «Хюндай». Після лобового зіткнення «Опель» відкинуло далі на дорогу, де він врізався спочатку в одну «Ладу», а потім в іншу.

У результаті ДТП 19-річна пасажирка «Опеля», вінничанка Анна Онуфріїшена, померла одразу, а 19-річний вінничанин Ігор Ложніков помер дорогою в лікарню. Всі інші пасажири «Опеля», в тому числі й водій, знаходяться в лікарні. Двоє вінничнок – сестра загиблої Даяна та подруга Анастасія Говорухіна – нині у вкрай важкому стані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися