У райцентрі на Волині заклади соціальної сфери опалюватимуть енергетичною лозою
Волинь

У райцентрі на Волині заклади соціальної сфери опалюватимуть енергетичною лозою

29 жовтня 2014, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Іваничі, що на Волині, завершилася реконструкція трьох газових котелень, де за кошти інвесторів ТзОВ «Аванті Девелопмент»встановили твердопаливне обладнання, яке працює на енергетичні лозі.

Як поінформував голова РДА Андрій Бадзюнь, два котли встановили у котельні Іваничівської центральної лікарні і теплова енергія постачатиметься для опалення приміщень медичного закладу.

Крім цього, для двох котелень відділу освіти райдержадміністрації також закупили та вмонтували три такі котли, які обігріватимуть бюджетні та соціальні установи. З однієї тепло подаватимуть до приміщень відділів РДА, районної бібліотеки, будинку культури, музичної школи, податкової інспекції, ДНЗ, будинку дитячої творчості та бібліотеки для дітей, з іншої - до навчально-виховного комплексу ЗОШ I-III ступенів №1, і у перспективі - до спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

До речі, наступного року на Волині планують замінити всі  газові котельні в соціальних та медичних закладах на твердопаливні. За попередніми розрахунками - для цього потрібно орієнтовно 150 мільйонів гривень. Якщо задум вдасться здійснити, Волинь здатна забезпечити себе необхідним паливом - дровами, торфом, вугіллям та енергетичною лозою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися