Фото з fcvolyn.net
Волинь

«Волинь» здобула найкрупнішу перемогу у сезоні

9 листопада 2014, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» уже чотири тури не знала смаку перемог. В останнє три очки у чемпіонаті команда здобувала ще 14 вересня. Тоді у рідних стінах підопічні Віталія Кварцяного Кварцяного з рахунком 3:0 здолали «Металург» із Запоріжжя. Після цього була серія складних, а інколи, як у поєдинку з «Говерлою», невдалих матчів. Тому шапкозакидацьких настроїв перед зустріччю з новачком ліги - донецьким «Олімпіком» - ні у кого не було. Тим більше, що дебютант уже непогано освоївся в еліті. Донеччани зуміли відібрати очки у «Динамо» та «Металіста», здолати донецький «Металург». Але стабільності «Олімпіку» явно бракує, команда якщо і програє, то завжди з великим рахунком. Саме так і сталося з донеччанами у Луцьку.

«Волинь» - «Олімпік» - 4:0

Голи: 1:0 - Матей (38), 2:0 - Бікфалві (44), 3:0 - Бікфалві (70), 4:0 - Кобахідзе (90+2).

«Волинь»: 42. Неділько (74. Кичак, 46), 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 23. Нємчанінов, 6. Бабенко, 10. Бікфалві, 93. Матей (39. Сваток, 90+2), 7. Федорчук, 9. Мемешев (30. Гуменюк, 61), 19. Кобахідзе.

«Олімпік»: 1. Махарадзе, 3. Іванов - к, 4. Гришко, 5. Дорошенко, 7. Драченко (10. Гельзин, 80), 11. Моха, 13. Огіря, 19. Тищенко (9. Ситнік, 65), 22. Міщенко, 23. Іса, 77. Кадимян (21. Лисенко, 46).

«Волинь» одразу дала зрозуміти хто хазяїн на «Авангарді». Правда на початку донеччани ще якось тримали удар і навіть залишали натяк на боротьбу. Уже на восьмій хвилині «Волинь» заробила небезпечний штрафний перед самим штрафним майданчиком гостей. Це був шанс для Бікфалві. Ерік насправді майстерно пробив але голкіпер «Олімпіка» Махарадзе з ударом впорався. На 13-й хвилині несподівано загострив гру і як з катапульти запустив м'яч по воротах. Махарадзе знову відбив, а потім, хай навіть і не без труднощів, впорався з добиванням від Мемешева. Забігаючи на перед відзначимо, що саме манера голкіпера «Олімпіка» парирувати м'яч перед собою і невдала гра захисників при цьому, призвела до розгромного рахунку.  Виключенням з цієї схеми був тільки перший гол. На 38-й хвилині старт перемозі «Волині» дали два її найтехнічніші легіонери з Румунії. Бікфалві, рухаючись вздовж лінії штрафного майданчика, витягнув на себе кількох захисників і видав пас на Матея, Флорентін чудово приклався з правої ноги, не залишивши шансів Махарадзе.

Подвоїв рахунок уже сам Бікфалві. Спершу він з середньої відстані поцілив у поперечину, а потім ще й першим устиг на добивання і цього разу «прошив» Махарадзе ударом з льоту.

На другий тайм «Волинь» несподівано вийшла уже без Віталія Неділька, який нічим поганим не запам'ятався, бо просто навіть не мав приводів. Очевидно продовжити гру завадило якесь ушкодження. Тож у «рамку» став Артем Кичак. Фактично саме він і допоміг створити гостям єдиний повноцінний момент у матчі. Артем не впорався з відскоком м'яча від газону після удару Огірі, і відбив «круглого»  плечем. Та й то таким чином, що ледь не став автором автоголу. Йшла всього 53-а хвилина, то, якби м'яч таки залетів у сітку, то питання переможця матчу знову могло б постати дуже гостро. Ще один напівмомент мав свіжий гравець «Олімпіка» Володимир Лисенко. Але отримавши гарний пас і достатньо оперативного простору форвард просто забіг із м'ячем у Жуніча.

Після цих епізодів лучани почали відтискати донеччан від своїх воріт і перейшли до більш активних атакувальних дій. На 67-й хвилині 200-відсотковий момент змарнував Гуменюк, невдало підставивши ногу під силовий простріл від Кобахідзе. Вже за три хвилини Кобахідзе намагався сам забити з гострого кута, з його потужним ударом Махарадзе впорався, але відбив прямо на ногу Біквалві, й Ерік оформив «дубль». Завершив розгром «Олімпіка» Кобахідзе уже на другій компенсованій хвилині. Махарадзе знову невдало парирував удар цього разу Федорчука, м'яч знову відскочив на Олега, і він, технічно прибравши захисника, виклав під удар партнеру. Сандро лишилося тільки не промахнутися по порожніх воротах з кількох метрів, і з цим завданням він упорався. Таким чином «Волинь» здобула, поки що, найкрупнішу перемогу у нинішньому чемпіонаті.

https://www.youtube.com/watch?v=vq-ybvSFgSw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися