У Луцьку думають, як врятувати завод «Електротермометрія», інакше на його місці можуть з’явитися житлові будинки
Волинь

У Луцьку думають, як врятувати завод «Електротермометрія», інакше на його місці можуть з’явитися житлові будинки

5 грудня 2014, 15:47
0
1
Сподобалось?
1

Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про створення робочої групи з підготовки рекомендацій щодо виходу з кризового стану підприємства ПАТ «Електротермометрія».

До складу робочої групи увійшли: заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник управління економіки Любов Ковпак, головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій управління економіки Вікторія Мар'яш, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, член виконавчого комітету Михайло Щур, депутати міської ради Роман Бондарук, Андрій Осіпов, Юрій Вега, заступник директора з економіки та фінансів ПАТ "Електротермометрія" Марія Жук, головний інженер Володимир Палійчук, слюсар механо-складальних робіт Андрій Никитюк, слюсар-інструментальник Сергій Сачук, токар механічного цеху Сергій Чекус.

3 грудня на засіданні виконкому Луцької міської ради обговорювали питання функціонування ПАТ «Електротермометрія». Раніше воно було одним з основних наповнювачів міського бюджету. Нині ж робітники працюють лише декілька днів на місяць, перед ними є значна заборгованість із зарплати.

Керівник ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін зауважив, що основними споживачами виробленої на заводі продукції були підприємства східної України. Нині там тривають бойові дії. Крім того, приблизно 20 відсотків продукції відправлялось у Росію. Юрій Малихін повідомив, що нині він шукає шляхи виходу із ситуації та не відмовився б від допомоги. Готовий на потужностях свого підприємства відкривати нове виробництво.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що керівник намагається зберегти підприємство. За його словами, він міг би продати завод, і там замість виробництва виросли б житлові будинки чи торгові центри. Тож треба спільно допомогти зберегти це підприємство і забезпечити людей роботою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися