На Волині шукають директора на проблемне підприємство
Волинь

На Волині шукають директора на проблемне підприємство

10 грудня 2014, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської облдержадміністрації дав завдання оголосити конкурс на заміщення посади директора луцького КХП № 2. Водночас висловив застереження: очолить підприємство лише той, хто має чітке бачення виведення комбінату з кризи й план подальшого розвитку.

Конкурс уже офіційно оголошений. Розглядатимуться документи  осіб, які мають відповідну повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, вільно володіють державною мовою, знають чинне законодавство, мають досвід роботи в галузі та бізнес-план виведення з кризового стану зазначеного підприємства.

КХП №2 тривалий час було таким собі двигуном хлібопекарської галузі Волині. Підприємство входило до структури Держрезерву України. Проте в останні роки навколо КХП №2 відбувалося багато скандалів. Порушені кримінальні провадження за розкрадання державного зерна на десятки мільйонів гривень. Цього року підприємство опинилося на межі банкрутства. У розпал жнив до сховищ не було закладено жодної тонни зерна. Через це потерпають й інші хлібопеки області, адже тепер вимушені закуповувати борошно за завищеними цінами у приватників або за межами області.

Минулої п'ятниці голова облдержадміністрації Володимир Гунчик підписав лист, адресований міністрові аграрної політики та продовольства України Олексієві Павленку. В документі - аналіз ситуації на підприємстві та прохання розглянути питання щодо повернення майнового комплексу КХП № 2 до сфери управління Державного агентства резерву.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися