До Луцька на канікули приїхали школярі з Луганщини
Волинь

До Луцька на канікули приїхали школярі з Луганщини

3 січня 2015, 22:57
1
2
Сподобалось?
2

Луцька міська рада відгукнулася на прохання голови Луганської облдержадміністрації прийняти на зимові канікули дітей із цієї області. Сьогодні до Луцька приїхала група з двадцяти учнів 5-9 класів загальноосвітньої школи № 2 міста Кремінна Луганської області. Супроводжують дітей двоє педагогів. Перебуватимуть вони у Луцьку до 12 січня.

Як повідомили у відділі інформації Луцької міської ради, для дітей з Луганщини організують змістовний відпочинок. Вони відвідають Луцький замок, Волинський краєзнавчий музей, оглянуть Старе місто, побувають у садибі Косачів у селі Колодяжне, місті Володимир-Волинський та Зимненському жіночому монастирі. Крім того діти спілкуватимуться зі своїми однолітками з Луцька, відвідуватимуть розважальні заклади, ознайомляться з різдвяними традиціями Волині.

Розселили дітей та педагогів у в обласному правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою. Привітати гостей та побажати гарного відпочинку приїхали Луцький міський голова Микола Романюк, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк. Вони вручили дітям подарунки.

Вчитель історії та правознавства ЗОШ №2 міста Кремінна Галина Білоус подякувала міській владі, колективу школи за запрошення провести зимові канікули у Луцьку та теплу зустріч. Вона розповіла, що в їхній школі було розміщене оголошення і батьки з радістю погодились, аби їхні діти провели час на Волині. Також Галина Білоус відзначила, що вони уже бували у Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, але такої теплої зустрічі у них ще не було. На згадку про їхнє місто вона подарувала Миколі Романюку ікону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • аноним
    аноним

    А ничего что эти дети "беженцы" заплатили по 600 грн на экскурсии и за дорогу!!! Какие же они беженцы

    5 січня 2015, 14:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися