На Волині рецидивісти пограбували магазин
Волинь

На Волині рецидивісти пограбували магазин

19 січня 2015, 22:43
0
0
Сподобалось?
0

Близько 5-ї години двоє невідомих осіб у масках забігли здійснили наліт на один з магазинів Володимира-Волинського. Третій їхній спільник у цей момент стояв «на шухері» на вулиці. Тим часом його «колеги», пригрозивши персоналу ножем і змусили віддати близько восьми тисяч гривень.

За кілька хвилин на місці злочину вже були працівники оперативних служб і кінолог із собакою. Досить швидко вдалося встановити, що розбійний напад на совісті двох жителів Вололдимира-Волинського та району. Зловмисників, 1994, 1995 та 1996 р.н., затримали в одному з розважальних закладів міста. Спритники не чекали приходу правоохоронців, тож опору при затриманні не чинили, інформує прес-служба волинської міліції.

- Двоє із затриманих раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом, а відтак відбували умовний термін покарання, - повідомив Віталій Здомищук. - Частину грошей вони вже встигли витратити, решту завдяки оперативності міліціонерів повернуть власнику магазину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися