У Луцьку розгорнули пункт, в якому навчатимуть містян правил поведінки під час бойових дій
Волинь

У Луцьку розгорнули пункт, в якому навчатимуть містян правил поведінки під час бойових дій

30 січня 2015, 22:22
0
3
Сподобалось?
3

У центрі Луцька на Театральному майдані Управління ДСНС України у Волинській області розгорнуло постійний навчально-консультативний пункт, в якому усіх охочих інформуватимуть про життя в умовах надзвичайної ситуації. Звичайно, ухил буде зроблено на військові дії.

Встановлено сучасний військовий намет, в якому демонструватимуться фільми навчального характеру. Також у пункті працюватимуть консультанти, які проводитимуть тренінги з правил поведінки під час ймовірних бомбардувань та обстрілу міста, розповідатимуть про те, як правильно знаходити безпечні схованки в міських умовах а також про розташування бомбосховищ у Луцьку, про евакуацію із зони бойових дій. Також до інформування населення долучаться й піротехніки ДСНС. Вони розповідатимуть про різновиди і спосіб дії вибухових пристроїв, що нині застосовуються на Донбасі проти українських військових та для терористичних і диверсійних актів.

Жахіття війни лучани бачать лишень по телевізору. Але у такий складний час потрібно бути готовим до всього. Адже то й хто поінформований, той озброєний.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися