У Луцьку хлопець влаштував у супермаркеті «виставу» з жонглюванням курячими яйцями
Волинь

У Луцьку хлопець влаштував у супермаркеті «виставу» з жонглюванням курячими яйцями

18 лютого 2015, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку пізно ввечері молодий чоловік разом із подругою зайшли до супермаркету, що знаходиться по вулиці Кравчука. Проходячи біля полиць із товарами, парубок зупинився, взяв кілька курячих яєць та почав жонглювати ними. За мить кілька яєць опинилися на підлозі. Охоронець магазину попередив відвідувача, що за зіпсований товар необхідно буде заплатити. «Жонглер» з нецензурною лайкою накинувся на представника магазину. Охоронець, не вагаючись, скористався брелоком термінового виклику міліції.

Як зазначають у СЗГ УМВС України у Волинській області, наряд Державної служби охорони за кілька хвилин прибув до вказаного закладу. У приміщенні міліціонери помітили агресивного відвідувача, який відразу переключив увагу на працівників.

Хлопця заспокоїли та доставили у луцький міський відділ для складання адміністративного протоколу за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У результаті 23-річного правопорушника передали мамі, яка приїхала його забрати.

За вчинення адміністративного порушення молодику загрожує покарання від штрафу до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб, при умові добровільного відшкодування магазину матеріальних збитків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися