На Волині «Правий сектор» затримав дві вантажівки з лісоматеріалами без документів
Волинь

На Волині «Правий сектор» затримав дві вантажівки з лісоматеріалами без документів

5 березня 2015, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

Представники ГО «Правий Сектор Ковильщини» зупинили за 100 метрів від села Ситовичі автомобіль ЗІЛ-131 завантажений лісопродукцією соснової породи без супровідних документів на лісо продукцію. А через 15 хвилин під’їхав ще один автомобіль ЗІЛ-131 з двома причепами із завантаженою деревиною вільхи. На момент зупинки і у водія цього авто не було супровідних документів на лісопродукцією. Про це повідомили на сторінці «Правого Сектора Ковельщини» у соцмережі «ВКонтакте».

Після цього активісти повідомили про затримання у Ковельський МРВ та керівнику ДЛГ. На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції, а також представники лісництва. Правоохоронці склали акт огляду місця правопорушення і провели дізнання свідків, а представник ДЛГ провів замір кубатури лісопродукції. На обох транспортних засобах загалом перевозили 34 кубічних метри деревини.

«Через деякий час на місце події під’їхав майстер лісу ЛГ складу «Тур» Іван Ващук і, порушуючи чинне законодавство, почав оформляти документи на ліс, мотивуючи це тим, що за браком часу він не міг перебувати на ввіреній йому ділянці лісу і контролювати завантаження деревини. За його словами, лісовози мали під’їхати до його подвір'я де він і мав оформити потрібні документи. Однак обидві вантажівки з лісом працівники міліції затримали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися