Волинська обласна рада «ввела санкції» проти Росії і сепаратистів
Волинь

Волинська обласна рада «ввела санкції» проти Росії і сепаратистів

13 березня 2015, 16:09
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні відбулася позачергова сесія Волинської обласної ради. Екстренно депутати зібралися не заради вирішення якихось нагальних господарських питань – їх розглядатимуть на черговому пленарному засіданні на наступному тижні, а задля прийняття низки звернень.

Аби одразу розставити всі крапки на «і» РФ визнали країною-агресором.

Найдовше дискутували представники волинської громади про економічний бойкот Росії волинянами. До звернення вносилося багато поправок. Зрештою мешканцям області запропонували ігнорувати товари та послуги країни-агресора, не обслуговуватись у російських банках, не їздити на заробітки до Росії і, навіть, не перевозити транзитом через територію області продуктів харчування, особливо м’ясних та молочних, у Російську Федерацію.

Також волинські депутати звернулися до вищих органів влади з вимогою забезпечити економічну блокаду тимчасово окупованих Росією територій України. Окрім того Волинська облрада закликала внести зміни до закону України «Про громадянство», щоб позбавляти українського громадянства пособників російських окупантів та сепаратистів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися