Луцький садочок збирав кошти для пораненого солдата
Волинь

Луцький садочок збирав кошти для пораненого солдата

20 березня 2015, 19:33
0
0
Сподобалось?
0

Луцький дитячий садочок №16 вирішив долучитися до благодійної діяльності на користь воїнів АТО. Як розповіла директор закладу, таку ідею виношували давно, а з першого січня запустили свою акцію «З любов’ю до солдата». Працівники садочка звернулися до одного з луцьких волонтерських центрів, аби підібрати бійця якому потрібна допомога. Так вирішили, що кошти збиратимуть для важко пораненого Павла Громуля з села Озеро Ківерцівського району. Він тривалий період проходить реабілітацію і досі ще не має змоги працювати.

Збір коштів розпочали під час різдвяно-новорічних свят. З праівників садочка створили колектив, який пройшовся з колядками по організаціях. Також у кожній групі у закладі були встановлені скриньки для збору пожертв. Сьогодні ж у ДНЗ №16 відбувся фінальний етап акції. Діти та колектив закладу підготували благодійний концерт. На нього запросили запросили батьків маленьких дошкільнят, які брали участь у номерах концерту. Почесним глядачем на цьому заході був сам Павло Громуль. А після завершення дійства Валентина Федорук передала пораненому бійцю гроші, які вдалося назбирати. Всього 4100 гривень. Хай сума і не велика, але все ж якась підтримка, та й про патріотичне виховання дітлахів теж не слід забувати.

Також у рамках акції «З любов’ю до солдата» дітлахи намалювали чимало гарних малюнків, які через волонтерів найближчим часом передадуть на передову для мужніх захисників вітчизни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися