У Волновасі вбили волинянина — співробітника СБУ
Волинь

У Волновасі вбили волинянина — співробітника СБУ

22 березня 2015, 00:06
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вранці на одній з вулиць Волновахи невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника Служби безпеки України. Потерпілий від отриманих поранень помер у машині «швидкої допомоги». Спершу ЗМІ повідомили, що до вбивства причетні бійці добровольчих батальйонів. Але цю інформацію Олексій Мочанов у «Фейсбук».

«Щодо ситуації з застреленим волинським співробітником СБУ. Не приписуйте до цього злочину «Правий сектор» або «Дніпро-1»,

як гуде вже весь інтернет. Вбивці не мають відношення до добровольчих батальйонів, їх особи, автомобіль, місця проживання встановлені,

наші шукають. Міліція – теж. Довго їм не ховатися – зловити їх вважає справою честі кожен співробітник МВС і СБУ в зоні і в країні. Сволочі пострілом в голову вбили офіцера спецслужби, який проводив раптову позапланову перевірку, мали відношення до провезення контрабанди через «нульові» пости на той бік… Але співробітник СБУ до кінця виконав свій обов'язок», - написав Мочанов.

У той же час заступник начальника ГУ МВС України в Донецькій області Ілля Ківа повідомив, що частину підозрюваних у розстрілі співробітника СБУ у Волновасі вже затримали.

«Виконували завдання із запобігання контрабанди через Волноваський блокпост... Була затримана машина, у цієї машини був супровід, який і підрізав автомобіль із співробітниками міліції та СБУ. Стався конфлікт, в ході якого загинув співробітник СБУ», - наголосив він в ефірі «5 каналу». Наразі тривають слідчо-оперативні дії, інформації про причетність стрілків до якогось батальйону немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися