Німці подарують луцьким рятувальникам спецавтомобіль
Волинь

Німці подарують луцьким рятувальникам спецавтомобіль

19 квітня 2015, 16:32
0
0
Сподобалось?
0

Луцьк з дружнім візитом відвідала делегація з німецького краю краю Ліппе. З-поміж іншого гості ознайомилися з технічним забезпеченням та особливостями роботи колективу Луцького міського управління ГУ ДСНС України у Волинській області. На початку присутнім продемонстрували спортивний майданчик, де тренується команда з пожежно-прикладного спорту та капличку. Гості оглянули чергову частину, куди надходять виклики про надзвичайні події, приміщення для автомобілів, навчальні класи, кімнату відпочинку.

Начальник ГУ ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук зауважив, що проблемою для працівників є застаріла техніка. Найновіший автомобіль придбаний у 2013 році за програмою транскордонного співробітництва. За його словами, є потреба в автовишці, адже нинішній більше 30 років і висота драбини всього 30 метрів, тоді як у Луцьку є надвисотні будівлі.

Під час зустрічі голова правління спілки «Мости в Україну» Карл-Герман Крог зазначив, що намагатиметься допомогти працівникам пожежно-рятувальної служби з обладнанням. За його словами, у Німеччині він шукатиме спецавтомобіль. Він зауважив, що це повинен бути якісний транспортний засіб, аби наші рятувальники могли якісно виконувати свою роботу.

Міський голова Микола Романюк звернувся до гостей з проханням організувати стажування у Німеччині для працівників управління ДСНС України у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися