З чим іде у новий сезон луцька «Волинь»?
Волинь

З чим іде у новий сезон луцька «Волинь»?

17 липня 2015, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» у нинішньому сезоні перебував у повній інформаційній блокаді. Спершу взагалі не було зрозуміло, чи братиме команда участь у новому сезоні. Нині ж справи у клубі ніби пішли на краще. Як нам вдалося дізнатися з власних джерел, футболістам, працівникам і тренерам повернуто частину боргів. І це посприяло збереженню складу команди. Оскільки офіційної інформації поки що бракує, будемо опиратися більше на власну інформацію.

Втрати команди загальновідомі. Це головний бомбардир румун Ерік Бікфалві, пізахисник Руслан Бабенко та ще один хавбек В’ячеслав Шарпар (останній працевлаштувався у молдовському «Шерифі» і вже заграний за клуб у Лізі Європи). На стадії вирішення питання з нігерійцем Маклом Бабатунде, який, швидше за все, таки залишиться у Луцьку, попри гучні заяви на початку літа.

Буде у команді й ряд новачків. Але поки що все на рівні чуток. Так у полі інтересів «Волині» перебувають колишній нападник «Чорноморця» Анатолій Діденко, півзахисник Сергій Кравченко з «Ворскли» та двоє гравців, які свого часу вже виступали за «Волинь», серед них півзахисник Олександр Насонов. Також, є ще кілька ймовірних новобранців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися