Командира патрульної поліції Києва зроблять почесним громадянином Луцька
Волинь

Командира патрульної поліції Києва зроблять почесним громадянином Луцька

22 липня 2015, 23:33
0
-1
Сподобалось?
-1

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою запропонував присвоїти звання Почесного громадянина Луцька Олександру Фацевичу, який нині очолює патрульну поліцію Києва.

Фацевич – кадровий військовий. Проте з червня 2014 по червень 2015 Фацевич очолював роту міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області. Разом зі своїми бійцями був у двох найгарячіших точках. Побував в Іловайському котлі та у Вуглегірську Донецької області (Дебальцівський плацдарм). Під час боїв в Іловайську рота понесла втрати, але, не в останню чергу завдяки професіоналізму Фацевича, більшість бійців вдалося вивести з оточення. Також командир «Світязя» відзначився у Вуглегірську. Коли місто опинилося в оперативному оточені, а підмога вдарила не на зустріч, а в іншому напрямку, він без втрат вивів своїх підлеглих та особовий склад артилерійського підрозділу однієї з бригад ЗСУ.

За це нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, особистою табельною зброєю, отримав спеціальне звання «майор міліції».

Депутати Сергій Волик, Андрій Разумовський, Іван Смоленг, Микола Яручик, Віктор Ящук підтримали проект рішення щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька Олександру Фацевичу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися