Лучан просять взяти участь в он-лайн голосуванні у конкурсі громадських ініціатив
Волинь

Лучан просять взяти участь в он-лайн голосуванні у конкурсі громадських ініціатив

15 серпня 2015, 10:07
0
0
Сподобалось?
0

Конкурс громадських ініціатив серед мешканців Луцька, який фінансуватиметься за рахунок коштів міського бюджету, добіг другого етапу. Прийом заявок закінчено. Тепер кожен лучанин зможе взяти участь в обранні найкращих із них.

Віддати свій голос за ту чи іншу громадську ініціативу і тим самим зробити свій внесок у покращення міста кожен бажаючий зможете з 15 по 24 серпня на офіційному сайті Луцької міської ради у розділі «Конкурс громадських ініціатив».

Міський голова Микола Романюк підписав відповідне розпорядження про затвердження переліків ініціатив громади (погоджені, що допускаються до голосування, та відхилені).

Відповідно до Положення, один мешканець міста може проголосувати не більше, як за три ініціативи.  Встановлення результатів голосування відбувається шляхом підсумування усіх голосів за кожну ініціативу окремо. Для реалізації відбираються ті проекти ініціатив, які набрали найбільшу кількість голосів. З ініціатив, що наберуть однакову кількість голосів, реалізовуватимуться ті, які, на розсуд робочої групи, є найбільш актуальними. Якщо в результаті голосування дві або більше відібрані ініціативи будуть суперечити одна одній, реалізовуватиметься та ініціатива, яка отримала найбільшу підтримку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися