На Волині на правоохоронців навісили «вбивство» бурштинокопача
Волинь

На Волині на правоохоронців навісили «вбивство» бурштинокопача

14 листопада 2015, 11:32
1
0
Сподобалось?
0

Вчора деякі волинські ЗМІ поширили чутки, які гуляють Маневицьким районом про те, що нібито під час забезпечення охорони громадського порядку на місці незаконного видобутку бурштину правоохоронці нанесли тілесні ушкодження 30-річному жителю села Хряськ, який згодом помер у лікарні.

Поліція Волині у зв’язку з цим поширила офіційне повідомлення, спростувавши дану інформацію. Правоохоронці провели перевірку і  встановили, що 3 листопада 2015 року 30-річний житель села Хряськ Маневицького району звернувся у Волинський обласний наркодиспансер, аби пройти курс лікування. Перебуваючи на стаціонарному лікуванні у ВОНД, 8 листопада 2015 року чоловік помер. Відповідно до висновку судмедекспертизи смерть волинянина наступила внаслідок хронічної серцевої недостатності, ішемічної хвороби серця.

«Смерть цього чоловіка ніяк не пов’язана із тією інформацію, яка розповсюджуються. Зацікавлені особи спекулюють на смерті 30-річного жителя села Хряськ, прив’язуючи її до бурштинової лихоманки. Розповсюдження чуток здійснюється з метою компрометування правоохоронців та подальшого їх виведення із місця незаконного видобутку бурштину, щоб місцеві жителі могли безперешкодно здійснювати чорний промисел», - заявили у СК ГУ Національної поліції у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сергій
    Сергій

    Про Волинські ліси ми скоро зможемо забути, якщо дивитися крізь пальці на процес їх винищування. Зовсім би не завадило б розстріляти десяток другий, щоб не повадно було іншим. Ці паскудники ходять на промисел з озброєною охороною, винищують природу (нашу природу!) за для власної наживи, а їм за це гуманний суд?? Скільки народу мусить займатись тим, що чергують по лісам. Це скільки хлопців військових, правоохоронців охороняють наші(!) ліси в цей не простий для України час. Скільки можна монятися із злочинцями??? Давно пора ввести військовий час (хоча б на кілька місяців). І під тим приводом ввести розстрільну статтю для особливо небезпечних злочинців. Прорідити хоч трохи ряди "невиправних", тих, яких уже жодна тюрма не виправить.

    14 листопада 2015, 12:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися