Волинська митниця посилила контроль через терористичну загрозу
Волинь

Волинська митниця посилила контроль через терористичну загрозу

18 листопада 2015, 12:57
0
0
Сподобалось?
0

На виконання дорученням Голови ДФС Романа Насірова посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Волинської митниці ДФС.  Додаткові заходи безпеки, спрямовані на посилення митного контролю, вжито в зв’язку із трагічними подіями у Франції.

Волинські митники застосовуватимуть форми митного контрою з максимальним використанням технічних засобів при проведенні митних процедур, а також залучатимуть до цієї роботи кінологічні групи. У Волинській митниці ДФС сподіваються на розуміння суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та громадянами тимчасової необхідності вжиття додаткових заходів щодо посилення митного контролю товарів, транспортних засобів та особистих речей громадян, а також того, що метою зазначених заходів є підтримання миру та спокою в державі.
Для оперативного вирішення проблемних питань при проходженні митних процедур фахівці ГУ ДФС Волині просять звертатися за телефонами «Контактного центру Волинської митниці ДФС»: (03377) 3-15-19, 0938850335, або на поштову електронну скриньку vl.callcenter@customs.sfs.gov.ua.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися