Різдвяний кубок з мініфутболу серед аматорів виграла команда з Луцька
Волинь

Різдвяний кубок з мініфутболу серед аматорів виграла команда з Луцька

10 січня 2016, 22:39
0
3
Сподобалось?
3

У Луцьку протягом двох днів тривав «Різдвяний кубок АДФ-ЛНТУ» з дворового міні-футболу 4х4. Цьогоріч за головний приз турніру змагалися 16 команд з обласного центру та чотирьох районів області, які були розбиті на чотири групи. По два найкращі колективи з кожного квартету вийшли у чвертьфінал.  

На цій стадії «Духче» (Рожищенський район) здолало «Ветеран-ЛНТУ» (Луцьк), «Блудів-Терешківці» (Горохівський районн) – «Сахарадо» (Луцьк), «ГПЗ» у луцькому дербі переміг «Метеор», а «Бережанка» (Горохівський район) тільки у серії пенальті вирвала путівку до півфіналу в «Теремно Хліб».

У першому півфіналі гравці «ГПЗ», здавалося б, мали розгромити «Духче», ведучи в рахунку 5:1. Однак духчани ледь не зробили «камбек». Розрив вдалося скоротити до мінімуму, однак однак помилка у центрі майданчика перекреслила їх сподівання на щось більше. Зрештою «ГПЗ» відзначилась ще раз і перемогла 6:4.

У другому півфіналі зійшлися представники Горохівщини – «Бережанки» та «Блудіва-Терешківці». Тут доля переможця визначилася у серії пенальті. Футбольну лотерею виграли гравці з Блудова та Бережанки.

Вочевидь, невихід до фіналу так підкосив команду Бережанки, що у грі за ІІІ місце вони не змогли гідно протистояти футбольному клубу «Духче», який і виборов бронзові медалі турніру.

У фіналі катастрофічно не таланило горохівчанам. «ГПЗ» перемогло 6:3, і кубок цього року прописався у відомому на весь край мікрорайоні обласного центру Волині.

На церемонії нагородження були присутні партнери «Різдвяного кубка АДФ-ЛНТУ» – представники фірми спортивного одягу та інвентарю «GIVOVA», які презентували кращим гравцям, арбітрам та командам-призерам сертифікати на знижки та на подарункові комплекти футбольної форми, набору гетрів та маніжок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися