У Луцьку починають оформлення паспортів у вигляді ID-карток
Волинь

У Луцьку починають оформлення паспортів у вигляді ID-карток

11 січня 2016, 16:41
1
-1
Сподобалось?
-1

Державна міграційна служба України з 11 січня 2016 року починає оформлення паспортів громадянина України у вигляді пластикової картки (ID-картки). На Волині також у найближчі дні почнуть приймати документи на оформлення нових паспортів. Про це повідомив виконувач обов’язків начальника Управління ДМС у Волинській області Іван Войцешук на оперативній нараді у голови Волинської ОДА.

– Наразі робота розпочалася у тестовому режимі. До кінця місяця всі районні відділення забезпечать необхідним обладнанням, – наголосив начальник управління міграційної служби.

Усі громадяни, які досягатимуть 16-річного віку, отримуватиму тепер саме такий документ – з безконтактним електронним чіпом. Але від нього можна відмовитися, наприклад з релігійних переконань. Для цього потрібно подати відповідну заяву. Тоді видаватимуть документ без електронного носія.

Наразі головною проблемою міграційників на Волині – відсутність власних приміщень для роботи. Це стосується як обласного управління ДМС та і районних підрозділів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ната
    Ната

    З 14-го...

    11 січня 2016, 22:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися