Чотирьох Героїв із Волині посмертно відзначено орденами
Волинь

Чотирьох Героїв із Волині посмертно відзначено орденами

19 січня 2016, 11:19
0
0
Сподобалось?
0

Указом Президента України Петра Порошенка від 16 січня посмертнор нагороджено чотирьох військових-волинян.

Анатолія Артеменка, сапера із Новоград-Волинської частини, котрий загинув під час пожежі у Сватовому 29 жовтня 2015 року, нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Поховали військовослужбовця у селі Грибовиця Іваничівського району. Такого ж ордена удостоєно Юрія Гіля, старшого солдата, БРДМ якого підірвався на фугасі 3 травня 2015-го у селі Богуславське Луганської області. Останній спочинок загиблий отримав у селі Вижгів, що на Любомльщині.

Старшого лейтенанта, командира взводу Олега Остапенка, який служив у Новоград-Волинський бригаді, посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Чоловік був кадровим офіцером. Помер, перебуваючи у відпустці, в результаті гострого серцевого нападу  22 жовтня 2015 року. Похований у рідному Колодяжному, що на Ковельщині.

Такий же орден вручили рідним Олексія Ярмолюка. Старший солдат, сапер 14 ОМБР помер 18 серпня минулого року у столичному госпіталі від тяжкого поранення, яке отримав 31 липня 2015-го, підірвавшись на міні у селі Мирне Донецької області. Похований у селі Боровичі Маневицького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися