Після аварії на Львівській водія вирізали з машини
Волинь

Після аварії на Львівській водія вирізали з машини

9 лютого 2016, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

9 лютого близько 14.00 на вулиці Львівській у Луцьку відбулася страшна аварія. Місце зіткнення «Сітроена Берлінго» з електроопором відгородили від проїжджої частини два екіпажі поліції. ДТП сталась якраз напроти автостанції №2. Люди, які очікували маршрутки, а також випадкові перехожі зібралися біля розтрощеної машини.

Як розповіли поліцейські, які працюють на місці аварії, «Сітроен» підрізав «Фольксваген Транспортер». Бусик притиснув легковика до правої бровки. Водій, аби уникнути сильного зіткнення, спрямував машину на тротуар. Рух машини зупинив бетонний стовп. Сила удару була настільки великою, що перед іномарки зім’ятий повністю.

За словами поліцейських, водія «Сітроена» лікарі «швидкої» відвезли у реанімацію. Чоловік, який перебував у машині один, отримав важкі травми. Із салону довелося вивинути сидіння і буквально вирізати постраждалого з водійського місця. У «Фольксвагені», крім кермувальника, були ще й пасажири. Наразі відомо, що ніхто в бусі серйозно не постраждав.

За цим фактом порушено кримінальне провадження. Найімовірніше, аварія сталася через порушення правил дорожнього руху, винуватець — водій «Фольксвагена». Подробиці пригоди на дорозі має з’ясувати слідство. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися