Фото з соцмереж: жертва п’яного водія убивці та його велосипед
Волинь

У Луцьку п’яний водій «BMW-X5» скоїв дві ДТП і задавив велосипедиста

24 лютого 2016, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

Учора близько 19 години автомобіль «BMW-X5», скоївши незначне ДТП поблизу міського РАЦСу, почав тікати з місця події. Автівка з проспекту Соборності повернула на вулицю Воїнів Інтернаціоналістів, а потім через вулицю Крачука летіла до вулиці Горліюк. Тут і сталася смертельна ДТП. На вулиці Кравчука авто збило велосипедиста, який рухався проїзною частиною дороги в попутному напрямку. Причому двоколісний транспортний засіб був обладнаний практично ідеально для руху дорогою – тут були і фари, і лампочки, які вказували напрямок повороту, бокові дзеркала. Тож не помітити такий велосипед було просто неможливо. На жаль, власник ровера – 64-річний дідусь – помер у кареті швидкої медичної допомоги.

За даними сектору взаємодії ГУНП у Волинський області, за кермом «BMW-X5» був 49-річний лучанин. Під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тепер йому загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років.

Винуватця автопригоди затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України. На даний час вирішують питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися